KompetencerTil Projektering:


RoadEng har specialcert sig i anvendelsen af AutoCAD Civil 3D. Og har arbejdet med AutoCAD i 15+ år, og Civil 3D i 8+ år. Der kan både projekteres i 2D og/eller 3D, alt efter hvad kunden ønsker, og hvad projektets kompleksitet forlanger/tillader.


I tillæg dertil har RoadEng erfaring med både AutoTurn og Vehicle Tracking, til eftervisning af diverse køretøjers arealbehov. I flere tilfælde har det været nødvendigt at udarbejde specifikke køretøjer, fordi kunden har haft køretøjer som ikke finde i standart kataloget.


NavisWorks anvendes i de tilfælde at der er behov eller ønske for visualisering af et projekt.


Projektledelse:


RoadEng har både Arbejdsmiljøcertifikat og Vejen som arbejdsplads, så RoadEng kan varetage disse opgaver både i i forbindelse med projekteringen, men også i forbindelse med projektledelse og tilsynsopgaver.


Planlægning foretages via Microsoft Project, hvor det kan være alt lige fra et simpel Gantt diagram, uden yderligere informationer. Eller også kan tidsplanen udvides med etaper, mængder og enhedspriser, så tidsplaen kan anvendes til at give et overblik over projekt økonomien.


RoadEng lægger naturligvis stor vægt på at der styr på projektøkonomien, og via +8 år, og mere end 110 projekter, har RoadEng tilegnet sig stor erfaring med budgettering og økonomiplanlægning / -styring. Det gælder ikke mindst når der skal risikovurderes. Risikovurdering er noget der følges op på løbende, for at danne et mere præcist overblik over projektøkonomien.


Erritsø Bygade 2, 7000 Fredericia | Mob.: 2835 0006 | Mail: erik.nielsen@roadeng.dk | CVR: 39975467

Copyright ©  All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend